Saturday, November 8, 2008

gelin olmanin bedeli

aslinda evli oldugunu bildigm bi hatun bodsrumdan, bi daha evleniyo onun dugunundeyiz hatun gelinlikli melinlikli.dugun bi otelde.otel sorun ustune sorun cikariyo.bu yapamassiniz.bunu yapmak icin su kadar odemeniz gerekkiyo.bu kdar insan cok.bu saatte giris yapamassizni felam filam..hatun artik stress atmak adina mi yoksa bidi bidi yapanlar sussun diyemi bilmiyorum otelin wc sinde tuvaletleri temizlemeye basliyo.bildigin firca elince gelinlik ustunde temizliyo hatun.ya hastamisin diyorum napiyosun sen?? bisi demiyo temizlemeye devam ediyo..ee diyorum sana kolay gelsin o zmn ben canta almaya gidiyorum ve kendimi sam'le alisveriste buluyorum..
sora uyaniyorum ve utaniyorum kendimden.hatun orlarda sinir krizleri geciriyo housekeeping de ariyo careyi ben alisverise kaciyorum.cik cik cik!!

en mutlu son, kurtarilmak.

bu dunun ruyasi aslinda ama yazmadan gecemiycem..
bi yokustan asagi 10 santimlik topuklularla inerken asaada bi yerlerde sevketi goruyorum. nedense ona dogru kosmaya basliyorum ve dusuyorum bi de ustune. ve yokusun sonu ucurum..yuvarlana yuvarlana yokus asaaga hizlanarak gidiyorum..ve bi guzel dusmeye basliyorum..hayatimda ilk defa dusuyorum ruyamda.ama enteresan bi bilincle birlikte olmiycemi biliyorum.. bi o kayaya bi bu kayaya tutuna tutuna baya bi dusuyorum asaga son tutundugum kaya baya bi saglam.orda takilirken kurtarilmayi beklerken babam donuyo kayanin kosesinde.ve hoop beni kucakliyo ve kahramanim oluyo.hayatimi kurtariyo...