Sunday, January 2, 2011

2011. sana kek yaptım.

ve 2011. hatta ikinci gununden yazıyorum.

herkeslerde bi 2010 sole gecti, bunu kattım, sunu attım. bu sene sole olucek, bole biticek felam filan..sora sole kendim...neleri kattım, neleri attım hayatımdan? bol keseden atmaktan baska...

bir. türkiyeye geri dondumm.

hmmmmzzz...

baskaaa..????

baska da ole elle yoklanır gozle bakılr bi durum yok. samcik geldi benlen..o guzel bi sey oldu. en guzzel bi sey hatta..
bi daha dusundum meselaa bu seneki hedefim noolsun dedim sanki her yıl bi tanesini helletmisim gibi......ve..bu senenin benim acımdan ödün verme yılı olmasına karar verdim.. vericeksin ki isteyebilesin dedim..her alanda ama en cok ilişkilerde...samlen,ailemlen,arkadaslarımlan, hatta patronunLAN... bakicazz artık..

ilkini devirdikten sonrası daha cok yazmak. ne olursa.nerde olursa.burda. kalemle evde. sozlukte.orda, burda ki seneye baktıgımda daha iyi bilebileyim neler dusunmusum, ne kararlar vermisim, hangilerini tutup hangileri sanki ben tutmamısım gibi gormezden gelmisim....itirazlar etmisim..

bi de is mevzusu var ki.. sanki orta ikiye giden yeni ergen gibi hic ole tasalarım yok nedense!! noolucak benim sonumm!!! yas gelmis, 28 demis hic oralı bile diilim.. nedir bu rahatlık!!!bi sekil olsun aklım basıma gelsin diyeyim bari o konuda daa..

sevgi,saglık ve huzur da demirbaslardan tabi.
operim seni 2011..
kek yaptım.. almaz mısın??
tatlı yiyelim tatlı konusalım
ne dersin?